ALEXANDER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alexander. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:01 Order 45 minutes late, no apology offered. Food was cold.
16 jun 2024 om 14:06 Het eten is heel lekker! Jammer dat het sausbakje van de loempia's altijd smelt! Alles komt er als een kliederboel uit! Maar voor de rest helemaal goed
14 jun 2024 om 22:00 Het was heerlijk!
13 jun 2024 om 18:47 Snel gelevert, en heerlijk van smaak weer.
10 jun 2024 om 21:59 Goede bezorging maar slechte kwaliteit eten.
10 jun 2024 om 20:00 Heerlijk eten! Vooraf besteld, gewenste bezorgtijd doorgegeven en kwam ook om die tijd. Gaan zeker nog eens bestellen!
7 jun 2024 om 19:10 Super snel bezorgt.
6 jun 2024 om 19:32 Heerlijke sushi!!
24 mei 2024 om 22:29 Prima chinees en sushi besteld. Niet de meest uitgesproken of lekkere smaak die we ooit hebben gehad, maar handig dat we beiden in een bestelling konden doen. Vriendelijke bezorger die er al was toen het nog 20 min zou duren, fijn!
24 mei 2024 om 12:59 Chinees was top, Sushi daarentegen was van een mindere kwaliteit dan wij gewend zijn.
23 mei 2024 om 22:48 We hebben om 18 uur besteld 19 uur was de bezorger er.met totaal niet het gene wat we bestels hadden.om 20 uur pas wer terug en de bezorger vroeg om een 1 euro voor de bami.lekjer is dat na een grote fout van hun ook nog n euro betalen
23 mei 2024 om 17:41 Was niet wat ik verwacht had . En het eten was niet veel, eigenlijk heel erg weinig. Leek eerder een kindermenu. Bovendien was de friet heel zout